Моделката Гери Дончева станала жертва на нагъл воайор. За това

...
 Моделката Гери Дончева станала жертва на нагъл воайор. За това
Коментари Харесай

Воайор налази Гери Дончева

 Моделката Гери Дончева станала жертва на безочлив воайор. За това се оплака самата тя, научи HotArena.

Брюнетката, която постоянно се е гордяла с естествено големия си бюст, се оплака, че поради него са я преследвали в дамската пробна на прочут магазин.

„ Днес ми се случи нещо извънредно и неприемливо. Влизам в дамски магазин на бул. Витоша ”, с цел да измервам сутиен. Влизам в пробната, събличам се от кръста нагоре, обличам първия сутиен и окото ми съзрява ориентирана към мен КАМЕРА!

Дърпам незабавно завесата, виждам мъж на възраст 38–42 години. Питам го мигновено „ ЗАЩО МЕ СНИМАТЕ?!?! ”

Отговорът му беше „ Ма аз не въ фотографирам, приказвам дори по телефона! ”, споделя Гери.

Когато моделката поискала да види последните фотоси от телефота и видеата на мъжа, той направил опит да избяга от магазина. А на въпрос на останалите дами в бутика, за какво не му попречили да я последва в пробната, те й дали отговор, че мъжът се държал все едно е с нея и те решили, че са дружно, написа „ България през днешния ден ”.

„ Служителка незабавно се отзова и дружно с една свидетелка и защитата на магазина „ сгащиха ” злосторника, който бе заставен да отвори телефона си и да покаже фотосите и видеата си... ”, споделя още смутената манекенка.

„ Не знам дали този вид работи като папарак, или го прави на лични начала, обаче е разочароващо и тъпо ”, приключва историята си моделката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР